Компютерні курси р. Тула, дизайн р. Тула, курси дизайну і навчання дизайнерів р.

17.02.2017

Документи на туристичну візу

При подачі заяви на отримання візи категорії З метою збору біометричних даних (відбитків пальців) необхідна особиста явка заявника.

Пам’ятайте, що туристична віза дозволяє перебувати на території країн-учасниць Шенгенської угоди максимум 90 днів у кожному півріччі.

Увага! Пакет документів збирається в порядку, встановленому нижче:

1. Анкета з фотографією (встановленого зразка).

Шановні клієнти, при оформленні запису на сайті анкета буде сформовано автоматично. По завершенні запису у Вас буде можливість роздрукувати заповнені анкети.

Вимоги до заповнення анкети

Анкета заповнюється друкованими літерами на кожного заявника італійською або англійською мовою. На дітей заповнюється окрема анкета. За дитину до 18 років в анкеті розписуються обоє батьків.

Використовуйте тільки бланки, відповідні прийнятим стандартам.

Бланк анкети можна знайти на нашому сайті в розділі «Формуляри» .

Вимоги до фотографії

Фотографія кольорова на білому тлі — 1 шт.

Розмір: 3 ? 4 див.

2.Необхідно додати копію паспорта заявника (копії сторінок з особистими і всіх попередніх Шенгенських віз, при їх наявності).

3 . Запрошення або бронь готелю

Для оформлення візи в Італію необхідно надати наступні документи:

Запрошення громадянина Італії або іноземного громадянина, який легально проживає на території Італії, підкріплене копією паспорта (сторінки з особистими даними та особистим підписом) або виду на проживання.

Запрошення повинно бути встановленого зразка lettera di invito. Ви знайдете його на нашому сайті у розділі «Формуляри» .

У запрошенні повинні бути вказані терміни перебування запрошеного на території Італії, місце проживання, вона має бути підписана привітним обличчям.

АБО

Бронь готелю із зазначенням адреси і телефону готелі, терміну перебування, прізвища кожного заявника.

АБО

При наявності власності в Італії або у разі оренди нерухомості:

• оригінал + копія договору купівлі-продажу або договору оренди, оформлені на громадянина, запитувача візу;

• якщо віза потрібна гостям власника (орендаря), він повинен надати договір купівлі-продажу (оренди), а також запрошення (оригінал) lettera di invito з підтвердженням надання житла конкретній особі на певний період. Необхідно додати копію сторінки закордонного паспорта з особистими даними та копію візи запрошуючої особи, якщо ця особа не є громадянином Італії.

Якщо Ви маєте намір відвідати крім Італії інші країни Шенгенської угоди, Вам необхідно надати бронь готелю в усіх країнах перебування.

Вам необхідно надати запрошення або бронь готелю на весь період перебування ( кожну ніч) в країнах шенгенської угоди

4 . Довідка з місця роботи.

Потрібно оригінал довідки з місця роботи на фірмовому бланку підприємства з зазначенням телефону і адреси організації, посади, стажу та щомісячного окладу заявника. У довідці обов’язково вказується дата видачі. (Для оформлення пакету документів на отримання візи довідка дійсна протягом місяця.) Довідка підписується керівником організації і завіряється печаткою.

Індивідуальні підприємці надають ксерокопію свідоцтва про реєстрацію та довідку із зазначенням посади і середньомісячного доходу, з підписом та печаткою (якщо є).

Пенсіонери надають пенсійне посвідчення (оригінал + ксерокопія).

Студенти надають довідку з місця навчання з печаткою і підписом декана факультету.

Школярі надають довідку з місця навчання.

5. Фінансова гарантія

Іноземний громадянин, який має намір в’їхати на територію Італії чи іншої країни-учасниці Шенгенської угоди, повинен мати достатню кількість коштів, що забезпечують його перебування на території Шенгену на час відвідування.

В якості фінансової гарантії приймаються наступні документи:

• довідка з банку про наявність коштів + виписка з рахунку про рух коштів за останні 3 місяці

• банківська гарантія fideiussione bancaria (оригінал + ксерокопія) від запрошуючої сторони (приватної особи або фірми). На рахунку запрошує в банку блокується певна сума на ім’я заявника. Оформляється відповідний документ, який повинен бути на руках у заявника в оригіналі. Як правило, такий документ оформляють великі банки зі світовим ім’ям. Аналогічний документ оформляють також страхові компанії, і тоді він називається polizza fideiussoria .

спонсорство громадянина РК: гарантійний лист + копія посвідчення особи/паспорта спонсора + копія довідки з банку і виписки з рахунку спонсора

спонсорство громадянина Італії: Для близьких родичів прикладається н овий бланк підтвердження покриття видатків і надання житла. Для всіх інших, дивіться інформацію вище.

Сума грошових коштів, необхідних для в’їзду на територію Італії розраховується на основі параметрів, затверджених Міністерством Внутрішніх Справ Італії.

Фінансова гарантія дійсна не більше 1 місяця.

6. Адресна довідка (дійсна не більше 1 місяця).

7. Страховий поліс для країн Шенгену.

Для отримання візи потрібно медична страховка, дійсна в Шенгенській зоні. Мінімальна сума страхового покриття – 30 000 євро. У ряді випадків може знадобитися страховка, має більш широкий спектр покриття. Необхідно надати оригінал і копію поліса.

Поліс медичного страхування громадян, що виїжджають за кордон, можна оформити у Візовому центрі. (крім міста Атирау)

• є вибір суми страхового покриття у межах від 30 000 до 70 000 євро;

• оплата поліса проводиться в тенге на момент укладення договору (страхової поліс оформляється за паспортними даними заявника);

•страховий поліс оформляється на номер паспорта

Увага.

щоб уникнути шахрайства при оформленні страхового поліса поза офісу необхідно ознайомитися з документами, що підтверджують повноваження страхового агента.

У візовому центрі страховий поліс оформляється до 64 років.

8. Квиток або бронь квитка туди і назад.

Приймаються квитки на літак, потяг, автобус) – оригінали + ксерокопія, або підтвердження про їх бронюванні.

Якщо планується поїздка на власному транспорті. необхідно надати:

• свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу + ксерокопія;

• міжнародний страховий поліс (carta verde) + ксерокопія;

• водійські права + ксерокопія;

• контракт на оренду транспортного засобу, якщо планується поїздка на орендованому транспорті.

Якщо Ви плануєте відвідати кілька країн Шенгенської угоди, Вам слід надати маршрут Вашого слідування.

9. Закордонний паспорт

Пам’ятайте, що термін закінчення дії закордонного паспорта не повинен перевищувати строк закінчення дії запитуваної візи мінімум на 3 місяці. Паспорт повинен мати не менше двох чистих сторінок для проставлення візи.

Паспорт повинен бути виданий не раніше ніж за 10 попередніх років.

Документи представляють доказ наявності сімейних уз (у тому числі свідоцтво про шлюб, документи, що підтверджують склад сім’ї, свідоцтва про народження дітей); документи, що підтверджують наявність родинних чи інших особистих зв’язків у державах Шенгенської зони.

11. Згода на обробку персональних даних. (формуляри)

12. Посвідчення особи громадянина Казахстану або будь-якого іншого держави для укладення договору.

13.Консульський збір оплачується в тенге

•Вартість оформлення короткострокової візи типу С — 60 євро.

• Україна, Російська Федерація, Македонія, Сербія, Чорногорія, Албанія, Молдова, Боснія, Грузія, Вірменія, Азербайджан — 35 євро

Консульський збір не стягується з громадян, наступних категорій:

• діти до 6 років

• близькі родичі громадян країн Євросоюзу (батьки, подружжя, діти)

14. Нерезиденти Республіки Казахстан повинні надати дозвіл на проживання в РК на строк не менше 10 днів після дати повернення.

Короткий опис статті: довідка з банку для візи купити

Джерело: Документи на туристичну візу — Visa Management Service

Також ви можете прочитати